Axwell en Carlsberg slaan de handen in elkaar
Where is the party?Nieuwste single van Axwell ondersteunt de campagne 'Where Is The Party' van Carlsberg.

De festivals komen eraan en de Zweedse dj Axwell, onder meer bekend van het dj-trio Swedish House Mafia, maakt zich klaar voor een drukke zomeragenda met heel wat optredens in drukbezochte clubs, op trendy stranden en wereldbekende festivals. De video van Axwell’s nieuwe single 'Center of the Universe' is gelanceerd en dit is eveneens de aftrap van het partyconcept Where is The Party, een samenwerking van Axwell met biermerk Carlsberg.

De video is helemaal opgebouwd rond Where is The Party, waar een jonge man via #followthebeat op zoek gaat naar de geheime party locatie en dit wordt realiteit... Axwell zoekt namelijk de beste party crowd om naar zijn party te komen in Stockholm in augustus. Al sinds 2009 bestaat dit concept waar een party zich ontpopt in een trendy club en waar enkel de happy few samenkomen. Dit jaar wordt er ook een vliegtuig vanuit België ingezet. Where’s the Party 2013 wordt hét evenement van het jaar met Axwell als gastheer en headliner van de avond. Hij is een van de hotste producers in de housescene en op heel wat zomerfestivals de topact, waaronder ook Tomorrowland.

Wie er in augustus bij wil zijn en Axwell wil ontmoeten, moet de beat volgen #followthebeat en deelnemen aan de acties die zullen lopen in verschillende Belgische clubs. Meer informatie kan je terugvinden op www.wtp13.com.

Het Where is The Party team bezoekt volgende clubs in België:

24.06    B-Club, Braine L’Alleud
29.06    Cadran, Luik
30.06    Diedjies, Kuurne
6.07      You, Brussel
13.07    Culture Club, Gent
13.07    Mirano, Brussel
20.07    Reflex, Westerlo
27.07    La Rocca, Lier
3.08      Kitsch on the Beach, Knokke

Beluister hier de nieuwste single van Axwell: Center Of The Universe.