Gratis naar Neverending Festival!

“In het land van Ooidonk is het nu nog allemaal rustig en stil… niettegenstaande leeft en heerst er van alles in deze sprookjesachtige omgeving. De bosdieren leven er vredig naast de Kriooltjes, de elfachtige bewoners uit het blauwe poortje in de Ooidonkdreef. Zij beschermen de bewoners van het grote bos… dit jaar willen zij samen met de bewoners van de mensenwereld een groot muziekfeest organiseren.

Op 20 juli gebeurt er dan iets magisch in het grote bos om en rond het kasteel… dan verandert die ochtend elke dauwdruppel in een kleurrijke muzieknoot en kent het land van Ooidonk z’n grootste muziekfeest ooit..”. a Day Dream of a Live Music Experience. Een muziekfestival voor groot maar ook voor klein, voor jong maar ook voor oud. Iedereen is welkom op deze Neverending Festival”

Hoe het allemaal begon:
Toen een 10-tal jaar geleden de broer van DJ Marquee Nico (alias Nicolas Vanneste) plots stierf, beloofde Nico de gedachte aan hem nooit te laten eindigen. Reeds enkele jaren organiseert DJ Marquee met groot succes een fuif ter nagedachtenis aan zijn broer, de Neverending Party.

Dit jaar wil Nico naar buiten treden met hetzelfde concept maar dan in open lucht en met de magische kracht van de betoverende natuur rond het Kasteel van Ooidonk. De volledige winst gaat naar Het Kinderkankerfonds v.z.w. Reden genoeg voor Contact-Dance om dit evenement volledig belangeloos te ondersteunen en te promoten!

Wil jij naar dit evenement? Dat kan, Contact-Dance geeft in samenwerking met de organistatie een groot aantal kaarten weg ter waarde van 20 euro! Wat moet je hier voor doen? Niet meer dan deze pagina te liken of delen, en een mailtje te sturen naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it met daarin jouw adresgegevens zodat we de tickets kunnen doorsturen!
Meer info omtrent het evenement:

http://www.neverendingfestival.be
http://kinderkankerfonds.be
https://www.facebook.com/www.neverendingfestival.be