FAQ
We proberen elke dag weer alle vragen die wij binnen krijgen zo spoedig mogelijk te behandelen. Maar om u nog sneller te helpen kan u ook kijken of het door u gezochte antwoord reeds op deze pagina beantwoord wordt. Staat uw vraag aan ons er niet tussen dan kan u altijd contact met ons opnemen.

De volgende veel voorkomende vragen worden behandeld volgens het FAQ (Frequently Asked Questions) principe. U treft eerst de Q aan van Questions en hierna
de A van Answer.


Q = Heeft Contact-Dance ook acties op de zender?
A = Wij geven regelmatig diverse zaken weg, cd's , goodies , vakantiereisjes t/m BBQ sets. Meer informatie kan u vinden op onze 'win' pagina.


Q = Hoeveel mensen luisteren er dagelijks naar Contact-Dance?
A = Contact-Dance is een nieuwe zender die momenteel nog in zijn oprichtingsfase verkeerd. We werken druk aan de opbouw van de zender en gaan wanneer we op volle kracht zijn te horen ook luistercijfers produceren.


Q = Kan ik een bezoek brengen aan de studio?
A = Onze deuren staan altijd open voor de pers. Onze persvoorlichter kan u hier alles over vertellen. De contactgegevens kan u vinden op de algemene informatie pagina.


Q = Zijn er plannen voor uitbreiding van het Contact-Dance netwerk?
A = Contact-Dance is nieuw en van plan om de komende jaren veel van zich te laten horen. We blijven dagelijks vernieuwen en verbeteren. Natuurlijk ook aan onze bereikbaarheid. Mocht u interesse hebben in ons radioproduct neem dan zeker contact met ons op.


binnenkort nog veel meer vragen op deze pagina!