Billie samen met Netsky op de MIA's

Billie samen met Netsky op de MIA'sDe naam Billie is er een die in de toekomst nog vaker zal vallen. Voorlopig is ze vooral bekend als de eigenares van de zweverige stem op Netsky's laatste single ‘We Can Only Live Today’, waar ze trouwens ook de lyrics voor schreef. De samenwerking tussen de twee viel zo goed mee dat Bille al gauw uitgenodigd werd voor enkele live try-outs en niet lang daarna stond ze al mee op het enorme podium van de nieuwe Orange Room op I Love Techno, wat voor haar de echte vuurdoop was. Intussen zijn we een kleine maand verder en heeft Billie er al een tour op zitten in het Verenigd Koninkrijk met de Netsky Live band.

De 26-jarige Billie Bentein heeft al een hele weg afgelegd: ze werkt al sinds haar 17de als zangeres. Van reclame/radiospots inzingen, tot backing vocals bij verschillende artiesten, events en tvprogramma's, ze heeft het allemaal al gedaan. Sinds een paar jaar werkt ze ook aan solomateriaal. De plannen zijn om die in 2013 de wereld in te sturen.

Zaterdag zal Billie Netsky op het podium vergezellen tijdens de live show van de MIA's, die genomineerd is in 6 categoriën (album, auteur-componist, live act, dance, solo man en hit van het jaar). Ze zullen er 'Come Alive' brengen, het nummer dat genomineerd is voor 'hit van het jaar' en waar tijdens de show zelf nog voor kan gestemd worden. De hele show wordt live uitgezonden op Eén vanaf 20u45.