Extra concert Rihanna in België
Rihanna Rihanna komt op 5 juni 2013 naar België, voor vele fans hét moment om niet te missen! Het concert dat gepland was op 5 juni was dan ook zeer snel volledig uitverkocht. Voor de vele fans die geen ticket konden bemachtigen was dit een serieuze tegenslag.

Maar.. voor deze fans is er weer hoop. Rihanna kondigde onlangs een EXTRA concert aan, die zal plaats vinden op 6 juni 2013 in het Sportpaleis te Antwerpen. De tickets zijn te verkrijgen vanaf 4 december om 9u 'smorgens, dus wees er snel bij!

Rihanna is op dit moment de meest populaire artieste van het moment, ze brak 7 jaar geleden door met haar single "Pon The Replay", sinds deze single ging het alleen maar bergop voor haar.

Zo behaalt ze ook veel succes met haar recentste album "Unapologetic", die op de eerste plaats binnen kwam in de Briste charts. Dit album was de 3de album op rij die op de eerste plaats belandde, enkel Madonna had haar dit voorgedaan.

Rihanna is ook mega populair in het sociale leven, om zo maar even op te noemen heeft ze meer dan 63 miljoen volgers op Facebook, 27 miljoen volgers op Twitter en 1 miljoen volgers op Google+. Met bijna 3 miljard views op YouTube is ze de meest bekeken vrouwelijke artieste op aarde! En deze aantallen stijgen nog iedere dag.

Tickets voor Rihanna zijn vanaf 4 december om 9u hier te verkrijgen.